Ambulans Bulundurulan Etkinlikler

Blog

Spor Müsabakalarında;

"Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelik"te yer alan 9. Madde‘nin "e" bendinde; tüm spor kulüpleri müsabaka alanında ve uluslararası federasyonların kriterleri doğrultusunda, yeterli sayıda sağlık elemanı ve ambulans bulundurmak ile yükümlü olduğu açıkça bildirilmiştir.

Spor müsabakalarının yanı sıra belediyeler, organizasyon firmaları, kamu, özel kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenen ve çok sayıda kişinin bir araya geldiği festival konser, fuar, şirket toplantıları-piknikleri vb. etkinliklerde ve film,dizi çekimi gibi organizasyonlarda her türlü acil durumda olay yerinde ilk müdahaleyi yaparak gerek görüldüğünde en yakın sağlık kuruluşuna nakil hizmeti vermek üzere özel ambulans firmaları hazır bulunmaktadır.

Organizasyonlarda ambulans hizmeti; kırmızı şeritli acil yardım ambulansı ile verilir ve araç içerisinde doktor/paramedik, acil tıp teknisyeni (ATT) ve ilkyardım eğitimi almış sürücüden olaşan 3 kişilik ekip bulunur.

Hastaya acil müdahalenin şart olduğu her türlü sağlık probleminde, gerekli işlemler yapılarak hasta stabil hale getirilmeye çalışılır. Müdahalenin devamlılığı hastanın bulunduğu yerden bir sağlık kuruluşuna nakline kadar aralıksız sürdürülür. 

Ambulans içerisinde hastane koşulları sağlanır ve hasta en kısa sürede bir sağlık kuruluşuna ulaştırılır.

Organizasyonlarda ambulans ve sağlık tedbiri hizmetinin verilmesi, etkinliklere gelen kişilerin kendini güvende hissetmesini sağlayarak bu tür organizasyonlara katılımı arttırır. 

Etkinliklerinizde ambulans bulundurmak ve sağlık tedbiri hizmeti verilmesini istiyorsanız; www.ambulans.org adresinden veya Ambulans.org uygulamasını indirerek ruhsatlı fimalara ulaşabilir ve istediğiniz zaman aralığında ambulansınızı kiralayıp organizasyonunuzu güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Özel Ambulans HizmetiÖzel Ambulans HizmetiHasta Taşımanın En Organize Şekli
Evde Sağlık HizmetleriEvde Sağlık HizmetleriEvde Bakımın En Kolay Yolu
Cenaze Nakil HizmetiCenaze Nakil HizmetiHızlı Kolay ve Sorunsuz

Üye İş Yerleri

Ambulans.org‘a Kayıtlı Üye İş Yerleri

  • ACL Ambulans
  • ALK Ambulans
  • Anka Ambulans
  • A Plus Ambulans
  • Asrın Sağlık Kabini
  • Ayyıldız Ambulans
Hepsini Görüntüle
Ambulans.org Uygulaması Nasıl Kullanılır?