Nakil Planınızı Tamamlayın

Cenaze Nakil Hizmeti İşlem Rehberi

Planladığınız naklin ödemesini gerçekleştirmek için kredi kartı bilgilerinizi girin. "Hesabım » Kayıtlı Kartlarım" sayfasından kredi kartı bilgilerinizi önceden kaydedebilir, ödeme esnasında "Kayıtlı Kartlar" alanından bu kartlar arasından seçim yapabilirsiniz. Önceden kaydetmediğiniz kart bilgilerini bu adımda da "Kartı Kaydet" butonuna tıklayarak kaydedebilirsiniz. Ödemenizi tamamlamak için "Mesafeli Satış Sözleşmesi" ve "Ön Bilgilendirme Formu"na tıklayarak okuyup, onay kutucuğunu işaretlemeniz gerekmektedir.

Ödeme işlemi tamamlanan nakil planınızı "Hesabım » Transferlerim" sayfasından takip edebilir, iptal şartlarına uygunluğu sağlıyorsa iptal edebilir veya ilgili sözleşme ve diğer belgelerinize ulaşabilirsiniz.

Mobil uygulamadan oluşturduğunuz nakil planını tamamlamak için kayıtlı kartlarınızdan seçim yapabilir, yeni kredi kartı bilgileri girebilir ve bu bilgileri kaydedebilirsiniz. "Ödeme Yap" butonuna basın ve nakil planınızı tamamlayın. "Talepler » Aktif Transferler" sayfasından henüz tamamlanmamış transferlerinizi takip edebilir, "Talepler » Bitmiş Transferler" sayfasından tamamlanmış olan transferlerinizi ve bu plana ait tüm belgeleri görüntüleyebilirsiniz.

Özel Ambulans HizmetiÖzel Ambulans HizmetiHasta Taşımanın En Organize Şekli
Evde Sağlık HizmetleriEvde Sağlık HizmetleriEvde Bakımın En Kolay Yolu
Cenaze Nakil HizmetiCenaze Nakil HizmetiHızlı Kolay ve Sorunsuz

Üye İş Yerleri

Ambulans.org‘a Kayıtlı Üye İş Yerleri

  • ACL Ambulans
  • ALK Ambulans
  • Anka Ambulans
  • A Plus Ambulans
  • Asrın Sağlık Kabini
  • Ayyıldız Ambulans
Hepsini Görüntüle
Ambulans.org Uygulaması Nasıl Kullanılır?