Dünyanın İlk ve Tek Özel Ambulans Arama Portalı

Blog

Kaliteli Hasta Nakil Hizmetinden Yararlanın 

Özel ambulans ile nakil olacak hastaların sağlığı ve hayati durumunun riske atılmaması adına, ambulansların istenen adrese ihtiyaç duyulan  zamanda ulaşması son derece önemlidir. Bu nedenle istenen zamanda ve belirlenen adresler arasında ambulans nakil hizmetini gerçekleştirmek, hatasız bir koordinasyon gerektirmektedir. Bu doğrultuda ambulans.org‘un sunduğu hasta nakil hizmeti ile dilediğiniz adrese (yakınlarınızın adresleri dahil olmak üzere) kendi seçeceğiniz özel ambulans firmasından, özel ambulans talep edebilirsiniz. Belirlenen rotada dilediğiniz bir zaman diliminde özel ambulans hizmetinden yararlanarak, hastanızın naklini gerçekleştirebilirsiniz. Sistemde seçtiğiniz firma tarafından hastaların mevcut durumu göz önüne alınarak, hızlı bir şekilde belirlediğiniz adrese erişim sağlanmaktadır. Ambulans.org, ülkemizin her ilinden özel ambulans hizmetine mobil uygulama ya da web sitesi üzerinden ulaşabilmenize olanak sağlamaktadır.

Ambulans.org‘un özel ambulans ile nakil hizmetinden yararlanarak hasta nakil hizmeti planlaması yapmanız oldukça kolay ve pratik bir hale gelmektedir. Bununla beraber bu hizmet, durumu takip edilmesi gereken hastaların belirlenen adrese sorunsuz bir şekilde transfer edilmesine olanak sağlamaktadır. Hasta veya hasta yakınları belirlenen istikamette nakil işlemi gerçekleşirken hızlı müdahelelere ortam hazırlamış olmaktadır.  Bu hizmeti veren firmaları sistem üzerinden sorunsuz bir şekilde sıralayabilir, ücret veya diğer kullanıcıların oluşturdukları puanlamalara bağlı olarak filtreleme yapabilirsiniz. Farklı ambulans firmaları hakkında çeşitli değerlendirme ve yorumları görüntüleyebilir, en kaliteli hizmeti en uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Cenaze Nakillerinizi Kolayca Gerçekleştirin.

Kaybettiğiniz bir yakınınızın cenaze nakil için özel bir hizmete ihtiyaç duyduğunuz durumlarda ambulans.org üzerinden özel cenaze hizmeti veren firmalara kolayla ulaşabilirsiniz. Cenaze nakil hizmeti vefat eden merhumun belirtilen bir lokasyondan bir diğer lokasyona naklini içeren bir hizmettir. Vefat eden yakınınızı kaybetmenin verdiği üzüntü ile planlama yapmak oldukça zorlaşmaktadır. Ambulans.org sisteminin kullanım aşamasında sizi yönlendirmesi, olası planlama hatalarının önüne geçecek ve dilediğiniz zamanda cenaze nakil hizmeti sunumunun gerçekleşmesini sağlayacaktır. Ambulans.org yakınını kaybeden bireylerin, kendi belirlemiş oldukları adresler arasında diledikleri bir zamanda kolay ve hızlı bir çekilde cenaze merasimlerini planlamalarına olanak sağlamaktadır. Bu hizmetten faydalanarak bir çok firmanın bu alandaki hizmet fiyatlarını ve diğer kullanıcılarının değerlendirmelerini karşılaştırabilirsiniz. 

İhtiyacınız Olan Evde Sağlık Hizmetini Değerlendirin.

Evde sağlık hizmetleri, hastanın ihtiyaç duyduğu sağlık bakım hizmetini, kendi bulunduğu ortamda alabileceği bir hizmettir. Hastaların ve hasta yakınlarının ihtiyacı olan hizmetler, sisteme kayıtlı olan farklı firmalar tarafından sunulmaktadır. Ambulans.org bu firmaların verdikleri hizmetlerin değerlendirmelerini ve fiyatlarını karşılaştırabilmenize olanak sağlar. Evde sağlık hizmeti ile, ihtiyaçlarınızı önceden belirleyebilir, sürpriz fiyatlarla karşılaşmadan ihtiyaç duyduğunuz hizmetlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Hastalar ve hasta yakınları kendilerinin tercih edecekleri bir firma tarafından sunulan evde sağlık hizmetlerini tek bir online ödeme ile satın alabilirler.

 

Özel Ambulans HizmetiÖzel Ambulans HizmetiHasta Taşımanın En Organize Şekli
Evde Sağlık HizmetleriEvde Sağlık HizmetleriEvde Bakımın En Kolay Yolu
Cenaze Nakil HizmetiCenaze Nakil HizmetiHızlı Kolay ve Sorunsuz

Üye İş Yerleri

Ambulans.org‘a Kayıtlı Üye İş Yerleri

  • ACL Ambulans
  • ALK Ambulans
  • Anka Ambulans
  • A Plus Ambulans
  • Asrın Sağlık Kabini
  • Ayyıldız Ambulans
Hepsini Görüntüle
Ambulans.org Uygulaması Nasıl Kullanılır?