Griffin Sağlık Bilişim Danışmanlık A.Ş. (Bundan sonra “Firma” veya “Firmamız” olarak anılacaktır), www.ambulans.org ("internet sitesi" veya "internet sitemiz" olarak anılacaktır) internet sitesi ziyaretlerinde, kullanıcı deneyimlerinizi geliştirmek için çerezler, pikseller ve diğer benzeri teknoloji ve yöntemlerden (“çerezler” olarak anılacaktır.) faydalanmaktadır. Bu yöntemlerin kullanımı 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve tabi olduğumuz mevzuata uygun olarak uygulanmaktadır.

Bu Çerez Politikası Aydınlatma Metni’nin amacı, firmamız tarafından işletilmekte olan internet sitesi‘nin işletilmesi sırasında, internet sitesi ziyaretçileri (“Veri Sahibi”) tarafından, çerezlerin kullanımıyla elde edilen kişisel verilerin işlenmesi hakkında bilgi vermektir. Firmamız, İnternet site‘sinde kullandığı çerezleri kullanmaktan vazgeçebilir, türlerini veya işlevlerini değiştirebilir ya da farklı çerezler ekleyebilir. Firmamız, Çerez Politikası Aydınlatma Metni’nin hükümlerini dilediği zaman değiştirme hakkını saklı tutmaktadır. Güncel Çerez Politikası Aydınlatma Metni üzerinde yapılan tüm değişiklikler, internet sitemiz‘de veya kamuya açık herhangi bir platformda yayınlandığı anda yürürlük kazanacaktır.

Çerez Nedir?

Çerez (Cookie) bir internet sitesini ziyaret ettiğinizde sizi daha sonra tanıyabilmesi için ihtiyaç duyulan küçük metin dosyalarıdır. Bu metin dosyaları size özel olup, yalnızca bu metin dosyalarındaki kodu tanımlayan internet sunucusu tarafından okunabilir. Çerezler virüs değildir.

Çerezlerin Kullanım Amacı Nedir?

Firmamız internet sitesi‘nde farklı amaçlarla çerezler kullanabilir ve bu çerezler yoluyla kişisel verilerinizi işleyebilir. Başlıca çerez kullanım amaçları şunlardır:

  • İnternet sitesinin çalışması için zorunlu temel işlevleri gerçekleştirmek.
  • İnternet sitesini analiz etmek ve performansını artırmak. İnternet sitesini ziyaret eden kişi sayısını tespit etme ve buna bağlı teknolojik geliştirme ve iyileştirmeler yapmak.
  • İnternet sitesi ziyaretçilerine kullanım kolaylığı sağlamak.


Bu amaçlar doğrultusunda, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5. maddesinin 2. fıkrasındaki kanuni veri işleme şartlarının en az birinin varlığı halinde kişisel verileriniz rızanız olmaksızın işlenebilecektir. Aksi hallerde, yani kanuni veri işleme şartlarının bulunmadığı hallerde, kişisel verileriniz yalnızca açık rızanızın olduğu durumlarda işlenecektir. Verilerinizi yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilebilmesi ile sınırlı olarak ve mevzuata uygun şekilde firmamızın hizmetlerinden faydalandığı üçüncü kişilerle, bağlı ortaklıklarımızla, iş ortaklarımızla ve grup şirketlerimizle paylaşabiliriz. Verilerin aktarıldığı tarafların, kişisel verilerinizi dünyanın her yerindeki sunucularında saklayabileceğini belirtmek isteriz.

Çerezleri nasıl yöneteceğinizi, kaldıracağınızı ve tespit edeceğinizi öğrenmek, ayrıca çerezler hakkında daha fazla bilgi almak için https://www.aboutcookies.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

İnternet Sitemiz‘de Kullanılan Çerezler

Çerezler, çerezi yerleştiren tarafa, sahibine ve uygulama şekline göre değerlendirilmektedir. Firmamız, yalnızca Zorunlu Çerezler ve Platform çerezlerini oluşturup yönetmekle birlikte; Üçüncü Taraf Çerezler, firmamız ile iş birlikteliği olan farklı firmalar tarafından oluşturulmakta ve yönetilmektedir.
 

Zorunlu Çerezler

Bu çerezlerin kullanımı sitemiz‘in doğru biçimde çalışması için zorunludur.

Çerez Açıklama
ASP.NET_SessionId Ziyaretçi oturumlarını yönetmek için standart olarak oluşturulur. Bu çerez ile kişisel bilgi toplanmamakta veya işlenmemektedir.

 

Üçüncü Taraf Çerezler

Bu çerezler, üçüncü taraf şirketler ya da uygulamalar tarafından oluşturulup yönetilmektedir.

Çerez Açıklama
_ga, ve _ga ile başlayan diğer çerezler İnternet sitesi ziyaretlerine dair istatistiksel veriler toplar. Örneğin, en çok hangi sayfaların ziyaret edildiği, kaç kez ziyaret edildiği gibi.  Bu veriler internet sitesinin kullanımına ve geliştirilmesine olanak sağlar. Bu çerezler vasıtası ile Google tarafından toplanan bilgiler, gizlilik şartlarına uygun olarak Google şirketi ve şirketin ABD‘deki sunucularına aktarılır ve depolanır. Google’ın gizlilik ve kullanıcı sözleşmelerini okumak ve Google Analytics kapsamı dışında kalmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz:
 

Çerez Kullanımını Nasıl Kontrol Edebilirsiniz?

Çerezlerle ilgili tercihlerinizi değiştirmek için tarayıcınızın ayarlarını değiştirme ve kişiselleştirme imkanına sahipsiniz. Ancak, internet sitesi‘nin çalışması için zorunlu olan bazı çerezlerle ilgili değişiklik yapmak mümkün olmayabilir ya da yapacağınız değişiklikler, internet sitesi’nin bazı kısımlarının ya da tamamının çalışmamasına neden olabilir.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi https://www.aboutcookies.org

Çerezler ve Ön Bellek Temizleme

https://www.esb.org.tr/cerez-bellek

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=6698&MevzuatTur=1&MevzuatTertip=5

Google Analytics Gizlilik koşullarıyla ilgili daha fazla bilgi

https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=tr

Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları https://policies.google.com/
Google Analytics kapsamı dışında kalma https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en=GB
Özel Ambulans HizmetiÖzel Ambulans HizmetiHasta Taşımanın En Organize Şekli
Cenaze Nakil HizmetiCenaze Nakil HizmetiHızlı Kolay ve Sorunsuz
Evde Sağlık HizmetleriEvde Sağlık HizmetleriEvde Hasta Bakmanın En Kolay yolu

Üye İş Yerleri

Ambulans.org‘a Kayıtlı Üye İş Yerleri

  • A Plus Ambulans
  • Bluelife Ambulans
  • Esline Ambulans
  • Evren Ambulans
  • Fanem Ambulans
  • International Team Ambulans
Hepsini Görüntüle
Ambulans.org Uygulaması Nasıl Kullanılır?