Özel Ambulans Hizmeti

Blog

Ülkemizde ambulans hizmetleri, acil çağrılar ve acil olmayan planlı hasta nakilleri olmak üzere iki gruba ayrılmaktadır. Acil çağrılar Sağlık Bakanlığı üst yönetiminde olup 112 Acil Çağrı Merkezi‘nin organizasyonu ile sağlanmaktadır. Acil yardım veya müdahaleye ihtiyaç duyan kişiler 112 Acil Çağrı Merkezi‘ni aradıklarında durumun aciliyetinin değerlendirilmesi ve gerekli bilgilerin alınması amacıyla operatör ile görüşme sağlamaktadır. Operatör, acil olmayan durumlar için ambulansın meşgul olmaması adına bu değerlendirmeyi yapmak durumundadır. Durum acil veya hayati olmadığında ihtiyaç duyulan hizmet, özel ambulans servisleri tarafından bir ücret karşılığında sağlanmaktadır. Bu hizmet hastanın bir noktadan belirlenen diğer bir noktaya naklini ve bu nakil esnasında ihtiyaç duyulan sağlık hizmeti sunumunu içermektedir.

Özel ambulans ile hasta nakil hizmeti, genellikle kronik rahatsızlıklar veya sakatlıklar dolayısıyla tıbbi bakım eşliğinde transfer edilmesi gereken kişiler tarafından tercih edilmektedir. Aynı zamanda ameliyat sonrası taburcu olan veya hastanın kendi tercihiyle ya da doktorunun yönlendirmesiyle tedavisinde bir başka hastanede devam edilmesi gereken veya yatağa bağımlı hastaların nakli için ihtiyaç duyulan bir hizmettir.

Hasta nakil operasyonunun sağlık hizmeti sunumu içermesi dolayısıyla hizmete ihtiyaç duyan kişiler genellikle birçok alternatifi değerlendirme ve bu alternatifler arasından en iyisini satın alma eğilimindedirler. Yine sağlık konusunun hassasiyeti nedeniyle bu hizmeti en kısa sürede almak veya planlamak istemektedirler. Öte yandan özel ambulans sektörünün bütünleşik bir yapıya sahip olmaması, ihtiyaç duyan hizmetlere ulaşımı bir noktada kısıtlamakta ve bu hizmetlerin kalitesini doğrudan etkilemektedir. Hizmete ihtiyaç duyan kişiler, ambulansın müsaitlik durumunu, fiyat bilgisini ve hizmet kalitesini değerlendirmek amacıyla firmalara tek tek ulaşarak zaman alacak bir araştırma içine girmektedirler.

Ambulans.org hem web sitesi hem de mobil uygulama üzerinden k kullanıcıların kendi kriterlerine uygun olan tüm ambulans firmalarını, fiyatları ve önceki kullanıcıların değerlendirmeleri ile birlikte online olarak kullanıcılara sunmaktadır.  Kullanıcılar kendi kriterlerine göre listelenen ambulans firmalarını, kendilerine olan mesafelerine, tahmini varış sürelerine, fiyatlarına ve hizmet kalitelerine göre filtreleyebilmekte bu sayede en uygun hizmete en kısa sürede ve en güvenli şekilde ulaşma fırsatı elde etmektedirler.

Kullanımı oldukça kolay olan Ambulans.org Özel Ambulans Arama Portalı, kullanıcıları adım adım yönlendirerek çok kısa sürede özel ambulans firmalarına ulaştırmaktadır. Kullanıcılar tercihlerini belirlerken transferlerine ait özeti kontrol edip bu tercihleri gerektiğinde değiştirerek ortaya çıkabilecek karışıklıkların önüne geçebilmektedir. Böylece kendilerine en uygun ambulans firmalarını tek seferde listeleyebilmektedir. Kredi kartı ile ödeme seçeneği ile güvenli bir şekilde ödeme yapılarak, firma ile kullanıcı arasında online olarak o anda akdedilen sözleşmeler sayesinde, talep edilen hizmet yasalara uygun şekilde güvence altına alınmaktadır.

Tüm Türkiye‘de 7/24 Kesintisiz Hizmet

Kullanıcılar kendi bulundukları şehirdeki ambulans firmalarını listeleyebildikleri gibi şehir dışı nakillerde gidecekleri ildeki ambulans firmalarına da kolaylıkla ulaşabilmektedir. Birçok özel ambulans firmasının fiyatlarına, hizmet kalitelerine, tahmini varış sürelerine ve kendilerine olan mesafelerine günün her saatinde, hiçbir telefon trafiği yaşamadan online olarak erişerek, hizmet satın alma imkanına saihp olmaktadır.

Özel Ambulans HizmetiÖzel Ambulans HizmetiHasta Taşımanın En Organize Şekli
Evde Sağlık HizmetleriEvde Sağlık HizmetleriEvde Bakımın En Kolay Yolu
Cenaze Nakil HizmetiCenaze Nakil HizmetiHızlı Kolay ve Sorunsuz

Üye İş Yerleri

Ambulans.org‘a Kayıtlı Üye İş Yerleri

  • ACL Ambulans
  • ALK Ambulans
  • Anka Ambulans
  • A Plus Ambulans
  • Asrın Sağlık Kabini
  • Ayyıldız Ambulans
Hepsini Görüntüle
Ambulans.org Uygulaması Nasıl Kullanılır?